Stomatološke jedinice 3

Description

SOLUTIO BONUS

DENFORCE perfect system

ADMIRAL predstavlja novi standard kvalitete u stomatološkim jedinicama. Kombinirajući inovativna rješenja s elegancijom i sofisticiranošću, admiral je idealan alat za modernu stomatologiju.

Admiral predstavlja kreativnost i sklad u stomatološkoj kirurgiji.

Admiral je jedinica s više funkcija. Omogućuje osnovne stomatološke zahvate, operacije čeljusti, strojnu endodonciju i implantologiju.

Ugrađeni endodontski i implantološki sustavi omogućavaju učinkovito obavljanje mnogih operacija. Pored korištenja mnogih praktičnih funkcija namijenjen je za komplicirane operacije.
Savladavanje osnovnih vještina u radu s uređajem je vrlo jednostavno.

Sjedište i naslon
Admiral može biti opremljen s različitim vrstama sjedala i naslona: uska, srednja i široka.

Dostupan je u 24 različite vrste boja..

Gornja i donja konzola
Na Admiralu može biti instalirana konzola liječnika s gornjim ili donjim ručkama.

Zubna svjetiljka
U jedinici je instalirana halogena svjetiljka s intenzitetom do 27.000 Lux.

Pljuvačnica
Velika keramička zdjela – Cuspidor – je dizajnirana tako da se može rotirati, može se izvući odmah ispod pacijentove brade ili nagnuti natrag, u suprotnom smjeru, za bolji pristup od strane asistenta. Odvojiva posuda je prilagođena za sterilizaciju. Cuspidor je opremljen s dva velika spremnika.

Admiral zubna jedinica je ekološki prihvatljiv proizvod. Njegova konstrukcija izrađena je od kompozita. Implementirana parafin tehnologija zatvara sve mikro-pore. Kompoziti su korišteni u proizvodnji naslonjača i antibakterijskim premazima.

Jedinice mogu biti opremljene sa separatorom, koji odvaja krute čestice i spojeve iz vode. Metasyscompany separatori su najučinkovitiji na svijetu. Njihova filtriranje na razini od 99.7% svih krutih čestica.

Univerzalna, pokretna nožna kontrola za funkciju fotelje i funkciju uređaja.

Endodontska terapija

U Admiral jedinici je Endo sustav (EPS) koji omogućuje strojnu endodonciju. U njega je integiran endometar. To omogućuje vizualizaciju mjerenja na zaslonu, koji služi za praćenje svih preostalih funkcija uređaja kao i tijek rada mikro-motora.

Dentalna implantoterapija
Admiral može biti opremljen i s implantološkim mikro-motorom, ručkama za spremnik s fiziološkom otopinom i peristaltičkom pumpom za administriranje fiziološke otopine. Rad mikro-motora i pumpe kontrolira elektronički modul Denforce – apds, koji prati ostale funkcije uređaja. Radni parametri prikazani su na ploči zaslona uređaja.

 

Cijena; na upit

 

This post is also available in: English

This post is also available in: English